Varmepumpe eftersyn

Få professionel varmepumpe eftersyn

Lader du Rolskov-El-VVS ApS stå for eftersyn af din varmepumpe, udfører vi et professionel eftersyn. Til eftersynet kontrollerer vi, at alle vigtige dele og funktioner kører, som de skal. Når ydeevnen er optimal på din varmepumpe, vil din varmeregning også blive lavere.

Derfor er et varmepumpeeftersyn en god idé

Det er lovpligtigt med et årligt eftersyn på varmepumper, der kører mere end 1 kg kølemiddel. Typisk kører en luft til luft varmepumpe med mindre end 1 kg kølemiddel og derfor anbefales det at få lavet et eftersyn mindst hver 2. år.

Med et varmepumpe eftersyn er en god idé for både at opretholde en optimal drift, men også for at du sikrer dig at alle indstillinger er korrekte, at der ikke er nogle tegn på utætheder, at trykket er korrekt ekspansionsbeholdere og meget mere.

Et varmepumpe eftersyn er med til sikre at varmepumpen fungerer optimalt, og alt kører som det skal. Med et eftersyn af varmepumpen kan man ofte undgå ubehagelige overraskelser, da fejl kan fanges i opløbet.

Pris på et varmepumpe eftersyn

Hvad prisen er på eftersyn af luft til luft varmepumpe kan afhænge af model og størrelse, men hos Rolskov-El-VVS ApS får du en samlet pris på hele eftersynet. Det eneste der ikke er inkluderet i prisen på et varmepumpe eftersyn, er eventuelle nye reservedele, hvis der er brug for det i forbindelse med eftersynet af varmepumpen.

Kontakt os og hør mere om varmepumpe eftersyn

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på eftersyn af din luft til luft varmepumpe, så kontakt os og hør nærmere. Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så står vi klar til at servicere din varmepumpe.