Varmepumpe installation

Professionel installation af varmepumper

Vi tilbyder projektering, levering og montering af luft til luft og luft til vand varmepumper 

Har du brug for professionel hjælp til installation af varmepumpe? Hos Rolskov-El-VVS ApS har vi stor erfaring med installation af varmepumper både luft til luft og luft til vand. Du kan derfor trykt lade os stå for installationen af din varmepumpe. Vi prioriterer en høj og professionel service, det medfører at vi effektivt har installeret mange varmepumper i vores lokalområde omkring Toftlund, Agerskov og Gram.

Hos os tilbyder vi en samlet pris på varmepumpe inkl. Installation. Hvis du allerede har en varmepumpe, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at installere den.

Rolskov-El-VVS ApS hjælper også med det årlige lovpligtige eftersyn af din luft til luft varmepumpe.

Specialuddannet og godkendt til varmepumpe installationer

Alle vores ansatte er uddannet til at lave autoriserede installationer. Vi er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen til at rådgive og installere energieffektive varmepumpe installationer.

Pris på installation af varmepumpe

Ønsker du en pris på installation af varmepumpe, så kan du få et uforpligtende tilbud hos os. Tilbuddet kan være på kun installation eller varmepumpe inkl. installation. Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for installation af varmepumpe i din bolig.