Som en del af energioptimering af sin bolig kan man med fordel skifte til LED belysning. Rolskov-El-VVS ApS hjælper dig med professionel rådgivning og installation af autoriseret el-installatør i området omkring Toftlund, Agerskov og Gram. 

Der findes mange muligheder indenfor LED belysning. Mange vælger LED belysning i både køkken, bad, stue og entre - det er også muligt at få LED belysning udendørs. Man har mulighed for at tilpasse LED belysning i de forskellige rum med lysstyring, sensorlys, dagslysfølelse og trådløse kontakter. Ønsker man en mere intelligent el installation i sin bolig, er vi også behjælpelig med det. 

Fordele ved LED belysning

Der er mange fordele ved at vælge LED belysning. En af de helt store gevinster ved at vælge LED belysning frem for belysning med halogenpærer er, at LED pærer som regel bruger op til 5 gange mindre strøm. Derudover holder en LED pære i 10 til 15 år. En anden fordel ved LED belysning er, at pærerne ikke indeholder kviksølv i modsætning til andre former for lyspærer. Det gør, at LED pærer er mere miljøvenlige. LED belysning har ingen ‘starttid’ og tænder derfor med det samme. Endvidere giver de en mere behagelig belysning til et rum, da de ikke flimrer. 

Få et uforpligtende tilbud på LED belysning

Kontakt autoriseret elinstallatør Rolskov-El-VVS ApS og få et uforpligtende tilbud på LED belysning i din bolig. Har du brug for rådgivning indenfor LED belysning, er Rolskov-El-VVS ApS også behjælpelig med det. Vi kan kontaktes på telefon +45 74 83 40 89, mobil +45 40 11 40 89 , e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så hjælper vi med LED belysning i din bolig.