Indføring af nye, bæredygtige energikilder

Et vigtigt og bæredygtigt skridt på vejen mod en energibesparende bolig er at energioptimere. Energioptimering er kort sagt en udskiftning af konventionelle energitilførsler og en indføring af nye, bæredygtige energikilder.

Som kunde er en energioptimering en fantastisk mulighed for at spare penge og se resultatet på bundlinjen.

Vi udfører forskellige former for energioptimering og opererer primært med bæredygtige energikilder, som:

  • Solceller
  • Varmepumper – luft-til-luft
  • Ventilationsanlæg

Hvor kan man energioptimere?

Det er faktisk muligt både som landbrugs- og erhvervskunde at lave energioptimering. De fleste elektriske apparater eller installationer har muligheder for forbedringer.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at gøre de elektriske processer effektive ved at se på mulighederne for skift til alternative energikilder.De mest populære løsninger vi beskæftiger os med tæller blandt andet:

  • Spændingsregulering af belysning
  • EC-motorer for ventilation
  • Installation af solcelleanlæg

De 3 muligheder for energioptimering for landbrugs- og erhvervskunder, er metoder, der er blevet utrolig anerkendte. Både for miljøet, men også for elregningen, kan det betale sig at energioptimere.

Vi laver energioptimering til privatkunder

Som privatkunde kan det være sværere at se muligheder for energioptimering – men muligheder er der nok af.

Ønsker du som privatkunde for eksempel at foretage en energioptimering af dine primære elektriske kilder, kan vi for eksempel installere solcelleanlæg enten på tag.

Der findes flere løsninger for private kunder, men ofte ser resultatet forskelligt ud, og derfor opfordrer vi til, at I kontakter os for at høre mere. Vi fortæller gerne og tager gerne snakken om, hvordan Jeres private bolig kan blive endnu billigere at bo i.

Lyst til at spare penge? Kontakt os!

Det er en god investering at kontakte os for at høre mere om Jeres muligheder inden for energioptimering.

Vi opererer i et område omkring Toftlund i Sønderjylland og tager derfor primært imod bestillinger fra netop dette område.

Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her. Kontakt os i dag og gør Jeres elregning mindre!​

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.