Energioptimering

Har du lyst til at spare penge og samtidig gøre noget godt for miljøet?

Der er flere måder, hvorpå man kan foretage energioptimering af sit hus. Overordnet handler det om at reducere sit energiforbrug og bruge mere bæredygtige energikilder. Hos Rolskov-El-VVS ApS arbejder vi primært med følgende opgaver:

Udover besparelser på energiregningen er gevinsten også, at ens CO2-udslip bliver mindre og ens daglige brug af el og varme kan blive mere bæredygtig. Uanset om man vælger at gøre lidt eller meget indenfor energioptimering af sit hus, så bidrager man samlet set til den grønne omstilling.

En bæredygtig energikilde

Hos Rolskov-El-VVS ApS arbejder vi ofte med installation af mere bæredygtige energikilde hos vores private kunder. Vi opererer oftest med energikilder, som:

Energioptimering i nyt hus

I nye huse har man mulighed for at tænke i energioptimering allerede i starten af byggeprojektet. I nye huse handler det om, at man fra starten af vælger en bæredygtig energikilde og at optimeringer er påtænkt ind i de elektriske installationer i huset. Vi hjælper også gerne med rådgivning og elinstallationer i nybyggeri.

Tænd for kontakten og for din energioptimering!

Ønsker du at benytte Rolskov-El-VVS ApS til energioptimering af dit hus, så kontakt os endelig.

Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her. Kontakt os i dag og gør jeres elregning mindre!​