Ventilationsanlæg til private

Med et godt indeklima kan du fremtidssikre din bolig. Et ventilationsanlæg sørger for at rummene i din bolig har den rette temperatur og fugtighed. Med det rette ventilationsanlæg er man med til at forhindre dannelse af mug og fugtskader, da der sker et kontrolleret luftskifte. På den måde sørger et ventilationsanlæg for et bedre indeklima.

Med et ventilationsanlæg er det muligt at mindske allergi og skadelige partikler. Dette er muligt, fordi der i ventilationsanlæg er indbygget ventilationsfiltre ved ind- og udsugning, som filtrerer de skadelige partikler væk fra luften, som er årsagen til forskellige allergiformer. 

Ventilationsanlæg til erhverv

Et ventilationsanlæg i din virksomhed er med til at sørge for et bedre indeklima for dine medarbejdere. Dette medvirker til et godt arbejdsmiljø og for trivsel, når man er på arbejdspladsen. For os er det vigtigt, at vi finder den rette løsning, der passer til jeres omgivelser og behov. 

Bedre indeklima med ventilationsanlæg

Hos Rolskov-El-VVS ApS har vi stor erfaring med både montering og servicering af ventilationsanlæg. Ønsker du et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg, så kontakt os endelig.
Vi kan kontaktes på telefon +45 74 83 40 89, mobil +45 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så hjælper vi dig til et bedre indeklima i din bolig.