Projektering, levering og montering af luft til luft og luft til vand varmepumper

Rolskov-El-VVS ApS har stor erfaring med installation af luft til luft og luft til vand varmepumper. Du kan derfor trygt lade os stå for installation af din varmepumpe. Vi prioriterer en høj og professionel service og dette medfører at vi effektivt har installeret mange luft til luft  og luft til vand varmepumper i vores lokalområde omkring Toftlund, Agerskov og Gram. 

Hos os tilbyder vi en samlet pris på varmepumpe inkl. installation. Har du allerede en varmepumpe kan vi selvfølgelig også hjælpe med installation af den.  
Rolskov-El-VVS ApS hjælper også med det årlige lovpligtige eftersyn af din luft til luft varmepumpe.

VE-godkendt installatør for energistyrelsen

Hos Rolskov-El-VVS ApS er vi VE-godkendte installatør af varmepumper. Denne godkendelse gennem Energistyrelsen er din garanti for at vi kan stå for installation af varmepumpe hos dig i høj kvalitet.

VE logo

Pris på installation af varmepumpe

Ønsker du en pris på installation af varmepumpe, så kan du få et uforpligtende tilbud hos os. Tilbuddet kan være på kun installation eller varmepumpe inkl. installation. Vi kan kontaktes på telefon +45 74 83 40 89, mobil +45 40 11 40 89 , e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for installation af varmepumpe i din bolig.