Det er lovpligtigt med et årligt eftersyn på varmepumper, der kører mere end 1 kg kølemiddel. Typisk kører en luft til luft varmepumpe med mindre end 1 kg kølemiddel og derfor anbefales det at få lavet et eftersyn mindst hver 2. år. Dette er med til sikre at varmepumpen fungerer optimalt og alt kører som det skal. Med et eftersyn kan man ofte undgå ubehagelige overraskelser, da fejl kan fanges i opløbet. 

Lader du Rolskov-El-VVS ApS stå for eftersyn af din varmepumpe, udfører vi et professionel eftersyn. Til eftersynet kontrollerer vi, at alle vigtige dele og funktioner kører, som de skal. Når ydeevnen er optimal på din varmepumpe vil din varmeregning også blive lavere. 

VE logo

Pris på eftersyn af varmepumpe

Hvad prisen er på eftersyn af luft til luft varmepumpe kan afhænge af model og størrelse, men hos Rolskov-El-VVS ApS får du en samlet pris på hele eftersynet. Det eneste der ikke er inkluderet i prisen på et eftersyn er eventuelle nye reservedele, hvis der er brug for det i forbindelse med eftersynet. 

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på eftersyn af din luft til luft varmepumpe, så kontakt os og hør nærmere. Vi kan kontaktes på telefon +45 74 83 40 89 , mobil +45 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så står vi klar til at servicere din varmepumpe.