Vælger du en luft til luft varmepumpe som din energikilde, er der både penge at spare på din varmeregning og du er med til at skåne miljøet og bidrage til den grønne omstilling. Hos Rolskov-El-VVS ApS står vi både klar til at foretage installation og eftersyn af luft til luft varmepumper.

VE logo

Fordele ved luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er god som supplerende varmekilde, hvis den nuværende energikilde er ineffektiv og tung på ressourcer. Luften som overføres til benyttelse i boligen kan bruges til både opvarmning og afkøling. På den måde kan varmepumpen bruges som en form for aircondition i de varme sommermåneder. En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe er, at den er effektiv og den kan dermed opvarme en bolig rimelig hurtigt.

En fordel som især er gældende for sommerhuse, men også almene boliger, er at en luft til luft varmepumpe kan fjernstyres, så man kan sørge for at sommerhuset er varmt når man ankommer. Ved almene boliger kan man drage nytte af dette, hvis man er udrejst i længere tid.

En af de vigtigste årsager til, at mange vælger en luft til luft varmepumpe er, at de er energieffektive og kan overføre meget energi ved minimalt forbrug. Dermed får man samme varme som ved andre varmekilder, men med et mindre energiforbrug i forhold til mere traditionelle varmekilder. 

Hvordan virker luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe virker ved, at den udnytter den energi, der er i luften og derefter omsætter den til varmluft. Den omsatte luft bruges til at opvarme din bolig via indblæsning. En luft til luft varmepumpe er ideel til huse, hvor der bruges opvarmning med el, da der ikke er behov for radiatorer eller gulvvarme. 

Pris på luft til luft varmepumpe

Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger af, hvilken varmepumpe man vælger. Hos Rolskov-El-VVS ApS hjælper vi dig med at vælge den rette varmepumpe, som passer til dine behov og til den boligstørrelse, du ønsker at opvarme. 

Få et uforpligtende tilbud på en pris på en luft til luft varmepumpe inkl. installation hos Rolskov-El-VVS ApS. Vi kan kontaktes på telefon +45 74 83 40 89, mobil +45 40 11 40 89 , e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så hjælper vi dig med en bedre energikilde til din bolig.

 

Panasonic HZ

Læs mere her

Luft til luft varmepumpe HZ25UKE

Panasonic NZ

Læs mere her

Panasonic NZ