En sikker og professionel ydelse

Hos os, Rolskov El, sørger vi for at give en sikker og professionel ydelse, når det kommer til el-arbejde. Som autoriseret el-installatør beskæftiger vi os med mange forskellige opgaver på daglig basis.

Vi fokuserer på det lokale og arbejder derfor primært i området omkring Toftlund her i Sønderjylland. Som el-installatør hos den private kunde, har vi flere specifikke opgaver, der går igen.

De mest populære tæller blandt andet:

  • Ombygning og renovering
  • Nybyggeri
  • Levering af hårde hvidevarer
  • Levering af alarmanlæg
  • Installation af alternative varmekilder og ventilation

Vi er en el-installatør med lokalt fokus og effektivitet

Vi ved efter mange års erfaring som el-installatør, at der er forskel på erhvervskunder og private kunder, og derfor sørger vi i tillæg for at tilpasse os hver enkelt kunde.

Som privatkunde er du sikret en optimal installering af elektriske elementer i dit hjem, hvis du benytter en professionel el-installatør som os. Vi er utrolig fleksible og fokuserer på det lokale, hvorfor vi kender området og hurtigt kan komme rundt. Har du/I brug for en hurtig løsning, der skal være færdig på kort tid, sikrer vi, at alt udføres korrekt og effektivt.

En energisk el-installatør

Vores ambition er at være yderst servicemindede og ekstremt professionelle. Vi mener selv, at vi opfylder vores egne strenge krav, og vi går derfor ikke på kompromis med noget. Som privat kunder sikrer du dig og dit hjem på den bedste måde ved at rådgive dig med en el-installatør.

Vi giver gerne gode råd og tips videre om, hvad der er det smarteste. Synes du/I, at vores løsning lyder god, så stiller vi selvfølgelig gerne op efterfølgende.

Tænd for kontakten

Ønsker I at benytte os som el-installatør, når I skal have udført elektrisk arbejde, så kontakt os endelig.

Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her. Vi sikrer Jeres hjem, så i trygt kan tænde for kontakten.​

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.