Hos Rolskov-El-VVS ApS sørger vi for at give dig en sikker og professionel el-installatør, som kan klare en bred vifte af opgaver indenfor el-arbejde. Det skyldes, at vi som autoriseret el-installatør til dagligt beskæftiger os med mange forskellige opgaver.

Vi har primært opgaver som el-installatør i området omkring Toftlund, Agerskov og Gram i Sønderjylland. Hos vores private kunder har vi flere specifikke opgaver, der går igen. Disse opgaver tæller blandt andet:

  • Ombygning og renovering
  • Nybyggeri
  • Levering af hårde hvidevarer
  • Levering af alarmanlæg
  • Installation af alternative varmekilder og ventilation

El-installatør med lokalt fokus og effektivitet

Med mange års erfaring som el-installatør, ved vi, at der er forskel på erhvervskunder og privatkunder. Vi ved derfor, hvordan vi skal tilpasse os til den enkelte kunde. 

Vælger du som privatkunde Rolskov-El-VVS ApS som din el-installatør er du sikret en optimal installering af elektriske elementer i dit hjem. Vi er utroligt fleksible og fokuserer på det lokale, hvilket gør at vi kender området og hurtigt kommer omkring. Som din elinstallatør sørger vi for alt udføres korrekt og effektivt.

Professionel og serviceminded el-installatør

Vores ambition er at være en yderst serviceminded og ekstremt professionel el-installatør. Vi mener selv, at vi opfylder vores egne strenge krav, og vi går derfor ikke på kompromis med noget. Som privatkunde sikrer du dig og dit hjem på den bedste måde ved at rådgive dig med en autoriseret el-installatør.

Tænd for kontakten til din lokale el-installatør

Ønsker I at benytte os som el-installatør, når I skal have udført elektrisk arbejde, så kontakt os endelig.

Vi kan kontaktes på telefon 74 83 40 89, mobil 40 11 40 89, e-mail aksel@rolskov.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sikrer Jeres hjem, så i trygt kan tænde for kontakten.​